Concurs 2019

EL CONCURS DE LA DONA I L'HOME MÉS FORTS DEL MONT 2019

Al llarg del passat any 2019 des del Club Pedal Maià hem estat dinamitzant el Concurs de la Dona i l’Home Més Forts del Mont.

El funcionament del Concurs ha estat molt senzill: el qui pujava més vegades guanyava el títol de la Dona i l’Home Més Forts del Mont.

Roger Olga i Ignasi al Mont
Qui i Quel al Mont

Durant aquests mesos de Concurs hem comptabilitzat 663 pujades al cim de la Mare de Déu del Mont! I heu estat 91 els valents concursants que heu participat en aquesta gesta.

Desde Pedal Maià us volem donar les gràcies a tots els participants del Concurs. Ens heu demostrat amb escreix que sou uns fanàtics d’en Cinto com nosaltres.

cim i mossén cinto

Al Concurs s’hi ha vist de tot! 

Concursants fent activitats de 12 hores pujant fins a  sis vegades seguides. D’altres sortint a les dues del migdia, a ple sol, encadenant cinc pujades ràpides i havent de baixar a plena nit a les palpentes. Un pujant-hi 31 vegdades en un mes. Més d’un, de dos, i de tres tirant cap avall xops com ànecs. I milers d’anècdotes i litres de suor que en part han quedat registrades a les fotgràfies que ens heu anat enviant i a la memòria d’en Mossèn Cinto que desde la seva talaia  ha fet de jutge del Concurs.

Podeu visualitzar les vostres fotografies de l’esdeveniment en aquesta galeria fotogràfica.

La guanyadora femenina del Concurs del 2019 és la Dolors.

Amb 44 pujades es proclama la Dona Més Forta del Mont.

Dolors al Mont
Jordi dalt del Mont

El guanyador masculí del Concurs del 2019 és en Jordi.

Amb 125 pujades es proclama l’Home Més Fort del Mont.

Podeu consultar totes les classificacions aquí.

En Cinto i la Bea

No deixeu d’entrenar que en breu podríem tornar a obrir el Concurs…

Feu un comentari