Circuit MontcalBike

EDICIÓ ESPECIAL COVID MONTCALBIKE 2020

CIRCUIT XL

El circuit XL de la MontcalBike del 2020 segueix totalment la filosofia de les marxes anteriors de BTT de Pedal Maià, corriols tècnics, salvatges  i “benparits”, que us aportaran una gran diversió als ciclistes més atrevits.

En quasi 35 quilòmetres de marxa recorrereu la gran majoria de corriols que tenim a les zones de Santa Magdalena, del Segueró i Ca N’Oliveres, el sector de Palera, i per acabar fareu els corriols més impactants de la Tribana.

Podeu estar segurs que aquest circuit no deixarà indiferent a ningú!

Powered by Wikiloc

CIRCUIT XS

El circuit XS de la MontcalBike 2020 esta pensat per aquells amants de la BTT clàssica que el que els agrada és rodar per les pistes forestals tot disfrutant dels paissatges mentre fant esport.

Els 25 quilòmetres del circuit en portaran a fer una volta pels voltants del poble de Maià de Montcal. Ciclarem la zona del Puig de Sant Benet, ens enfilarem a l’esglèsia de Santa Magdalena i de camí cap al Noguer del Segueró passarem per la Creu de les Bruixes. Per finalitzar la ruta pujarem fins quasi el cim de la Tribana i d’allà baixarem fins a retornar, per la pista de can Travé, fins al poble.

Ràpid, de bon ciclar i amb molts bones vistes. Però no us equivoqueu, tampoc us posem les coses fàcils, hi ha 650 metres positius. Gassss

Powered by Wikiloc

Circuit Llarg MontcalBike 2019

El Circuit Llarg de la MontcalBike és la joia de la corona d’aquesta Marxa. Amb 40 km i 1300 metres positius, és un circuit llarg i exigent, tant tècnicament com físicament, i on segurament posareu a prova totes les vostres facultats a sobre d’una bicicleta.

El circuit comparteix 30 km de recorregut amb el seu germà mitjà. Els altres 10 km ens faran pujar fins la cota 700 d’un dels contraforts de la Mare de Déu del Mont; i desde allà farem una petita transició per una pista de desemboscar i ràpidament ens enfocarem al llarg i temut descens del corriol del TancalaPorta. Aquest corriol ens farà baixar 350 metres negatius al llarg de 3 quilòmetres.

Alternant el perfil entre corriol i trialera, el TancalaPorta, ens exigirà en tot moment un control màxim de la bicicleta. Segurament seran pocs els bikers que aconseguiran baixar-lo tot sencer a cavall de la bicicleta.