Circuit MontcalBike

Circuit Curt MontcalBike 2019

El Circuit curt de la MontcalBike esta fet a la mida d’aquells als que els agraden els quilòmetres ràpids i de bon ciclar. Sense grans complicacions tècniques, ideal per als que els agrada pedalar ràpid o per els que prefereixen pedalar en família còmodament.

Però no per ser menys tècnic li restem exigència. Ja que amb els seus 24 quilòmetres i quasi 500 metres positius, ens tindrà entretinguts una bona estona.

Aquest recorregut ens portarà a conèixer els corriols més fàcils i divertits de les zones de Santa Magdalena, la Tribana i Dosquers; i tots tres sectors els enllaçarem per pistes ràpides i de bon transitar.

Circuit Mitjà MontcalBike 2019

El Circuit Mitjà de la MontcalBike transmet totalment l’esperit que ha tingut sempre aquesta Marxa: 100% corriols tècnics i divertits, tant de pujada com de baixada.

Amb els seus 31 km i quasi 1000 metres de desnivell no ens donarà respir en cap moment. És un constant pujar i baixar reseguint els corriols més interessants del poble.

Circuit Llarg MontcalBike 2019

El Circuit Llarg de la MontcalBike és la joia de la corona d’aquesta Marxa. Amb 40 km i 1300 metres positius, és un circuit llarg i exigent, tant tècnicament com físicament, i on segurament posareu a prova totes les vostres facultats a sobre d’una bicicleta.

El circuit comparteix 30 km de recorregut amb el seu germà mitjà. Els altres 10 km ens faran pujar fins la cota 700 d’un dels contraforts de la Mare de Déu del Mont; i desde allà farem una petita transició per una pista de desemboscar i ràpidament ens enfocarem al llarg i temut descens del corriol del TancalaPorta. Aquest corriol ens farà baixar 350 metres negatius al llarg de 3 quilòmetres.

Alternant el perfil entre corriol i trialera, el TancalaPorta, ens exigirà en tot moment un control màxim de la bicicleta. Segurament seran pocs els bikers que aconseguiran baixar-lo tot sencer a cavall de la bicicleta.