Circuit MontcalRun

EDICIÓ ESPECIAL COVID MONTCALRUN 2020

CIRCUIT XL

Un circuit dur i exigent que amb els seus 22 quilòmetres i 1027 metres positius ens farà treure el millor de nosaltres mateixos i ens permetrà descobrir molts dels secrets de la muntanya de la Mare de Déu del Mont.

Sortirem de Maià de Montcal per plantar-nos ràpidament a les faldes del Mont a través d’un corriol molt ferèsteg que boreja la muntanya del Montcal i la Tribana per la seva vessant oest.

Començarem l’ascensió passant per les espectaculars formacions de guix de l’Esquerda de les Aranyes del Pelut. D’allà deixarem ca n’Oliveres per enfilar el camí, recentment recuperat, que puja directe a Sous passant per les runes de la masia del Castellar.

Un cop haguem fet la foto de rigor al cim del Mont amb l’estàtua de Mossèn Cinto, emprendrem un ombrívol descens per la cara nord de la muntanya que ens farà passar per la font i la masia de Falgars.

Continuarem el vertiginós descens pel corriol del Tancalaporta que ja ens retornarà a Maià de Montcal a través d’algunes de les seves pistes ràpides.

Powered by Wikiloc

Avituallaments MontcalRun Llarga

Avituallament circuit llarg MontcalRun

CIRCUIT XS

Amb els seus 9,5 km i 350+ el circuit XS de la IV MontcalRun està dissenyat per ser més assequible a tot tipus de corredors, però al mateix temps no perd la filosofia de la MontcalRun i ens fa pujar fins a dalt de l’emblemàtic cim del Montcal.

Ràpidament deixarem Maià  per començar a guanyar alçada ràpidament per un dels corriols de can Hospital.

Un cop guanyada l’altura una pista de desembosc ens carenejarà per la Tribana fins a portar-nos al cim del Montcal. Desde allà agafarem un ràpid i divertit corriol de descens que ens traurà als baixos de la masia de Salvanera.

Un cop al pla un entramat de pistes ràpides i corredores ens tornaran a Maià.

Powered by Wikiloc

Avituallaments MontcalRun Mitjana

MONTCALRUN CURTA 2019

El circuit curt és un recorregut  de 7 quilòmetres , amb poc desnivell, que ens portarà pels baixos de Maià a través dels camps de conreu i dels alzinars.

És un circuit ideal pels amants de les curses ràpides i explosives o pels que s’inicien en el trail running.

  • 30% asfalt
  • 50% pista
  • 20%corriol

Avituallaments MontcalRun curta

Avituallaments circuït curt MontcalRun