logo-pedal-maia-300px

Club Pedal Maià

El que va començar com un grup d’amics aficionats a la BTT ha anat transformant-se en un grup més nombrós i heterogeni que ha superat el concepte de club ciclista.

No només hem diversificat les disciplines esportives que practiquem, amb el running, el ciclisme de carretera i l’skimo, sinó que hem començat a posar la mirada en altres activitats de caire més social i cultural.

I és que a banda de les ja consolidades MontcalBike i MontcalRun, aquest any repetirem equip per participar a l’Oncotrail i a l’Oncobike. Aquest 2022 la gent de Pedal Maià ho petarem fort! 🤘🤘🤘

Concurs

LA DONA I L'HOME MÉS FORTS DEL MONT

Sortida cursa btt MontcalBike 2021

MontcalBike

27ena Edició 2023

17 de novembre del 2024

Oncolliga 2024

Aquest any la gent de Pedal Maià tornarem a formar uns equips per participar a l’Oncotrail i l’Oncobike 2024, una cursa per equips, corrent i amb bici, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell.

L’objectiu de l’Oncolliga és recaptar fons per a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

Per a poder-hi participar cada equip ha de fer una aportació solidària de 1.000 € per a l’Oncotrail i 500 € per a l’Oncobike. Ens ajudeu a aconseguir-los?