Oncotrail 2020

La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre amb la finalitat principal de facilitar recursos humans i materials que contribueixin a fer més còmode i amb més qualitat la vida d’aquelles persones que pateixen una malaltia oncològica.

Amb el pas dels anys la Fundació ha anat ampliant els seus horitzons destinant també recursos a l’investigació i a la promoció d’una vida saludable.

És des de dins de la Fundació que el 2013 s’organitza la primera edició de la Oncotrail, una cursa solidària per equips que amb els seus 100 quilòmetres recorre part de la comarca del Baix Empordà. Amb les seves sis edicions ha agafat una gran força al territori, fins al punt que el 2019 s’hi van poder recaptar 331.365,49€.

Equip MontcalRun a l'Oncotrail 2019
Equip MontcalRun#lluitariguanyar de l'Oncotrail 2019

La iniciativa de formar l’equip MONTCALRUN #lluitariguanyar va sorgir d’un grup de persones aficionats al running i amb moltes ganes de poder aportar el nostre granet de sorra a la lluita contra el càncer.

Aquesta malaltia ens ha tocat de molt a prop a la majoria dels membres de l’equip i afortunadament podem explicar que un dels components va haver de lluitar-hi i va guanyar. Són molts els motius que ens van impulsar a afrontar aquest repte amb la màxima il.lusió possible i amb el convenciment que amb el nostre esforç podíem ajudar a molta altra gent que ara mateix estan lluitant contra una malaltia oncològica.

Som totalment conscients que la nostra cursa no començava el 5 d’octubre sota l’arc de sortida a Palafrugell, la nostra cursa començava en el mateix instant que vam prendre la determinació de participar en aquell event solidari.

La nostra verdadera missió no va ser córrer els 100 quilòmetres amb un dorsal clavat a la samarreta. La nostra veritable tasca va ser aconseguir generar 1360 euros solidaris.

I després, el dia 5 d’octubre amb els deures ja fets, vam sortir a fer el que més ens agrada: córrer per una causa solidària.

Equip oncotrail 2020 Pedal Maià
ONCOTRAIL 2020

Aquest 2020 ja estem immersos a la preparació d’aquesta cursa solidària, que ens portarà el 3 d’octubre a Palafrugell preparats per córrer aquesta 100 quilòmetres pel Baix Empordà.

La gran novetat d’aquest 2020 és que tenim dos equipa que participaran a l’Oncotrail!!

Dorsal Oncotrail Möndo-PedalMaià
Dorsal Oncotrail Pedal Maià

La inscripció per a participar a l’Oncotrail és de 1.000 €, com a mínim, per equip. Aquests diners aniran destinats íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona.

Necessitem la vostra ajuda. Ens ajudeu a recaptar el màxim de diners possibles?

Apadrina 1 Km

On puc pagar?

Donacions

MontcalRun #lluitariguanyar

Donació online

Podeu fer el vostre donatiu online a través de la web de la Fundació Oncolliga Girona

Restaurant La Torre

Restaurant La Torre

També podeu donar en efectiu al restaurant La Torre de Maià de Montcal.

Bar Can Danès

Bar Can Danés

O també en efectiu al Bar Can Danés de la vall de Bianya.

Productes solidaris

Tots els beneficis recaptats amb la venda dels productes solidaris de MONTCALRUN#lluitariguanyar es donaran íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona

Cerveses Hopsters solidaries

Cervesa artesana solidària

Ja tenim a la venda aquesta increïble cervesa solidària. Ha estat el.laborada de manera artesanal , per l'artesà Hopsters. Envieu-nos un email i us la farem arribar en algun dels nostres punts de recollida.

Embotits #lluitariguanyar

Embotits solidaris

També estem treballant per poder oferir-vos una línia d'embotits de qualitat, solidaris amb l'Oncolliga Girona.

Samarreta #lluitariguanyar

Samarretes solidàries

Ben aviat podreu obtenir samarretes solidàries oficials de l'equip MONTCALRUN#lluitariguanyar, pel mòdic preu de 10€.

MONTCALRUN#lluitariguanyar

Dorsal 169

Diners recaptats

0
Euros solidaris

Moltes gràcies a tots els que esteu col·laborant en aquest projecte.

JUNTS NO HI HA QUI ENS PARI!

Col·laboradors

logo pedal maia
Logo MontcalRun
Logo MontcalBike
logo-maia-2
Logo restaurant Unagi
Restaurant La Torre
Bar Can Danés
logo Restaurant Möndo