Agraïments

Hola nois/es, voliem fer una nota d’agraïment:

Aquest any, teniem ganes de fer una cosa diferent, ja que a pedal Maià tenim molt clar que la bici és per gaudir, son moments molt díficils només cal posar la radio al matí i sempre el mateix, atur, tancaments d’empresa….

I com no pedal Maià i el nostre entorn, no és diferent i també veiem companys que ho passen malament, la nostra idea era que cap persona que li agradi al btt el preu no fos un impediment i sense Sala Martins, teniem clar que posan la marxa a 5 € i perderiem diners… i ens era igual teniem un raconet d’aquests últims anys i voliem colaborar d’aquesta manera.

Aixís que vam començar a lo que més feina porta el circuit i com sempre com més anavem avançant més corriols i voliem posar, fins que varem arribar a 40 km. i vam decidir guardarne algún per un altre any!!
No volem posar noms pero moltes gràcies els netejadors de camins, que de manera vulontaria i pagantse la gasolina, van fer una neteja impresionant, ahh i el rei del pic que us va deixar un marges verticals ahh casi ciclables.

Després no ens podem descuidar dels colaboradors, que ens van donar el seu diumenge, perque la vostra seguretat no corrés perill en els creuments de crtra, avituallaments per refer cadàvers, els que feien entrepans, el xef de cuina, els informàtics, fotografs i a tots els colaboradors, moltissimes gràcies!!!!

Hem vist comentaris vostres, llegit blogs… i ens dona una moral per seguir amb aquesta marxa durant molts anys, també ens encanten les critiques ja que ens serveix per experiencia per millorar la marxa any a any.

També volem demanar disculpes, en el error del quilomatratge de la curta, que cap de nosaltres ens passava pel cap que fos de 29,5km. com hem pogut comprobar amb els tracks penjats a la Wikiloc, us volem explicar la raó del fallo, nosatres, marquem un circuit de 40 km., procurant que la part tècnica i dura sigui pels valents de la llarga, pero amb la confiança de coneixer al terreny pam a pam no vam comprobar davant l’ordinador, si sortien els 22 km de curta.

Doncs res descansar uns dies i ganes de començar a netejar un corriol molt llarg de pujada…. ahh aixó serà pel 2014!!!

Vinga moltes gràcies per haver vingut i esperem que torneu!!!

1 comentari a “Agraïments”

 1. Aquest any 4 companys del REM (Riudarenes Esports de Muntanya) us hem vingut a veure. La veritat és que no solem tenir massa tirada per la vostra zona.

  Dir-vos que hem gaudit com nens petits dels Kms de corriols que us heu currat.

  En qualsevol cursa, és "habitual" haver d'estassar o adaptar alguna part del recorregut, però en el vostre cas… ÉS D'ESCÀNDOL!! Des del REM, portem moltes curses i km estassats i marcats i això fa que et fixis en tots aquests detalls que a algun altre corredor de li poden passar per alt.

  És IMPRESSIONANT… però… quants Kms vau estassar, animals??

  Es nota que la cursa està feta per gent "normal", sense més pretencions que la d'organitzar un event on la gent disfruti del vostre territori tant com ho feu vosaltres i pugui passar un matí de BTT 100% i a sobre… un preu molt i molt ajustat.

  No cal muntar grans parafarnàlies que acaben encarint la cursa… sols cal muntar un circuit amb el millor de la zona, un esmorzar per refer-se una mica i passar un molt bon matí amb la colla (i si es poden treure els adhesius a algún company millor jejeje)

  Circuit molt ben marcat, avituallaments perfectament col·locats i "equipats" i no han faltat els controls en els punts de més risc.

  De veritat, moltes i moltes gràcies per haver-nos proposat aquest traçat i aquest esmorzar!

  Ah… i la última trialera de la "llarga"…. FULLL!!! Pata-negra!

  Felicitats i ànims per la pròxima!! De ben segur que repetirem.

  Respon

Deixa un comentari