Crònica pedalada 11 d’abril

Hola, la sortida que vàrem fer l’11 d’abril la podríem titular l’embardissada. Al final vàrem ser 10 bikers. Vàrem sortir del camp de futbol amb la intenció de fer un test de la marxa curta de la montcal bike, que es farà el proper 20 de juny.

Vàrem començar pujant per la creu, una bona pujada que anirà molt bé per estirar la cursa i evitar embussos en els corriols. El problema va ser quan vam començar a entrar en els corriols, estan bastant desastrosos, molts arbres caiguts…tindrem feina aquest any!!

Anar sortejant els arbres, erijos etc, unes quantes esgarrinxades i vàrem arribar a SSta. Magdelena…on els corriols de baixada estaven impracticables (el dia d’avui aquests ja estan nets).
Vàrem anar a fer un circuit al Puig de Benet, que ja s’havia fet en les primeres edicions de la Montcal Bike, ràpid, dur i divertit. Després vàrem anar cap a Dosquers on els corriols estan quasi practicables el 100 %, de Dosquers cap a Maià per diferents camins i corriols…Resum del test, 30 km, un trenca-cames!! Haurem de retallar el circuit, per cert els que vinguin a fer la llarga, quedarà una ruta molt xula, d’uns 40 km.. Qui la vulgui fer tranquil la disfrutarà molt ja que no hi ha cap desnivell que arribi als 450 m (Maià està a 250 m). Qui la vulgui fer depressa, podrà fer migdiada a la tarda, és una volta que no et deixa descansar enlloc!!Pedal Maià

Feu un comentari