20 DE JUNY XIII MONTCAL BIKE 2010

La XIII Montcal Bike ja és història, ni la pluja d’aquests dies ha pogut deslluir un matí on es respirava ciclisme per tots els racons.
La veritat, MOLTES GRÀCIES A TOTHOM pel dia que ens heu fet passar!!!!!

Avui el cansament ha arribat als components del pedal Maià,així que intentarem demà penjar les 1000 fotos que tenim de la pedalada, on hi sortiu tots de forma individual, i també penjarem la classificació de la Marxa.

Bona nit i sigueu bons!!!

At.
Pedal Maià

NOTA IMPORTANT: Dijous 17 de juny, donem per tancades les pre-inscripcions. La gent que no ho hagi fet encara, ho podrà fer el mateix dia de la cursa, apartir de les 8.00 fins a les 8.45h.

Sobre el recorregut, el tenim tot apunt, esperem que us agradi molt, el nostre objectiu és que fos ciclable el 100%, i que fos divertit. Aquest any hi ha molt corriols, i la majoria de la cursa, transcorre dintre el bosc.

Qualsevol cicliste, amb un nivell mitjà, pot fer la volta llarga, recordem que la Montcal Bike, és una marxa i una dosificació correcte, us permetrà disfrutar molt més del recorregut.

La volta llarga no contarà de cap corriol de dificultat tècnica.

Ja tenim la XIII Montcal Bike, el dia escollit serà el 20 de juny.
Llarga 40,5 km.
Curta 23 Km.
El recorregut no decepcionarà a ningú, 2km. suaus de pista per escalfar cames, 3 km de pujada de pista de terra per seperar al grup (pulsasions a tope!!) i apartir d’aquí a disfrutar, corriol que puja, corriol que baixa… 100% ciclable i regal final en forma de pujada ( entre el Km.34-37 ), aixis que guardeu un xic de força. 2km de baixada hi ha Maià city a fer un bon esmorzar!!
Inscripcions:

Anticipada:
8 euros federats
13 euros no-federats (la diferència de preu és el seguro)
Per fer l’inscripció anticipada, s’ha de fer un ingrés en el compte següent,
” La caixa” 2100 1153 10 0200073119, agrairiem que possesiu el nom d’almenys d’un participant, per pogué diferenciar facilment els ingressos.
Seguidament, envieu un mail a pedalmaia@gmail.com us enviarem una butlleta, perquè pogueu omplir les dades, aixis el dia de la cursa només haureu de recollir al dorsal.
Inscripcions dia Marxa 8h a 8.30h:
10 euros federats
15 euros no federats (la diferencia de preu és el seguro)
Sortida a les 9.00
2 havituallaments de liquids, fruita….
Arribada:
-Servei de dutxes.
-Rentat de bicicletes.

Esmorzar:

Gran butifarrada, pa amb tomata, refrescos, cafes, grana, fruita……

HI HAURÀ OBSEQUIS PER TOTOM!!!!!!!!!!
Us anirem informant de les novetats.
Qualsevol dubte, envieu un correu pedalmaia@gmail.com o sinò podeu trucar 650.38.65.98 (Marc), 972.59.00.68 (Pere)

at.
Pedal Maià

2 comentaris a “20 DE JUNY XIII MONTCAL BIKE 2010”

  1. Hola, com hem comentat via correu electrònic, la Montcal Bike està oberta, a tots els públics i a totes les edats…si és menor de 16 anys, portar un permís del pares o venir acompanyat d'un major d'edat.

    Respon

Deixa un comentari