Resum pedalada del 7 Març!!

Diumenge, quan ens vam aixecar, vam anar a mirar la finestra i per sorpresa nostra feia un solet molt maco…així que no tenim excusa i cap a agafar la bici. Sense cap mena de dubte una de les millors sortides, una per la quantitat d’amics que ens vam trobar i l’altre pel bon rotllo que hi va haver.
Cap a les 9.00 tots apunt, feia molta patxoca veure 20 ciclistes amb ganes de pedalar, ens vam fer una foto de grup protocolària i a suar!!!
La idea era fer una volta per conèixer ermites, camins i racons de Maià de Montcal, Dosquers, Segueró i Beuda.
Ens vam organitzar amb dos grups, un on hi anaven bikers més experts que varen fer una volta més llarga en km. i dificultat tècnica: varen pujar cap a Segueró, després van arribar fins a Beuda per una sèrie de corriols molt ràpids, ban baixar cap a Palera, Lligordà i Sant Prim. Després van remontar cap a Santa Magdalena per juntar-se amb tota la colla.
L’altre grup va anar cap a sant Prim, des d’allà es varen agafar una sèrie de camins de gran bellesa per dirigir-nos cap a Dosquers. Allà ens van sorgir un parell de problemes mecànics i com sempre en el Pedal Maià un problema sempre acaba amb una solució!! I només quedava començar la dura pujada cap a Santa Magdalena, on tots ens vam guanyar l’esmorzar.
Des de l’ermita vam gaudir d’un esmorzar panoràmic, on no varen faltar les anècdotes del dia…quatre fotos en el campanar i cap a Maià hi falta gent!!!
Allà la majoria més uns quants companys més vàrem gaudir d’un bon dinar, des d’aquí li donem les gràcies en Narcís pel curro que porta organitzar un dinar per 40 Persones!!

At.
Marc

Feu un comentari