XIV MONTCAL BIKE

Ja ha passat un altre any i la Montcal Bike ja torna a ser aquí!!!
Després de les bones crítiques de l’any passat, hem intentat fer un circuit que com a mínim iguali l’anterior, aquest any la marxa correrà per la part nord del nostre municipi passant un bon tros pel bònic poble veí de Beuda, on els corriols us ho faran disfrutar de valent.
La filosofia del circuit, es sempre la mateixa circuit molt ràpid plens de corriols de pujada i de baixada.
Com veieu aquest any hi ha 3 tipus de circuit un de 22, 32 i 40km. aprox.
-22km. un circuit apte per tots els públics.
-32km. Els 10km. de més valen molt la pena, ja que una bona part d’ells son corriols divertidissim on el nivell d’esforç és baix.
-40Km. Desprès del 32 km. segurament bé la part més exigent, un pujada durilla amb un petit corriol de baixada per agafar aire entremig, quan arribem adalt de tot del montcal baixarem per un corriol tècnic netejat l’any passat pels companys dels desfrenats.
Aquest any hi ha moltissim corriol, recordem que és una marxa pertant alhora de donar pas i demanar pas es faci amb el màxim respecte. Important apartir del km. 3 entrem en corriols on avançar serà difícil.
Donarem temps i classificacions dels 3 circuits.
Us anirem informant de les novetats, qualsevol dubte podeu enviar un mail a pedalmaia@gmail.com

1 comentari a “XIV MONTCAL BIKE”

  1. endavant les hatches !!! trobo perfecte lu dels 3 recorreguts… jo vindré amb el meu fill a fer la curta si tot va bé. La llarga ja miraré si puc fer-la amb algú de vosaltres.

    Respon

Deixa un comentari