La Dona i l’Home més Forts del Mont del mes d’agost

La Dona i l'Home més Forts del Mont del mes d'Agost

Quan ja et penses que ho has vist tot al Concurs, va un participant i et puja sis vegades seguides en un mateix dia!! I quan encara estas estupefacte amb la gesta, comences a veure que n’hi ha un que religiosament puja una vegada cada dia. I acaba el mes hi comproves que aquell participant ha pujat 31 vegades!!

Aixó és el Concurs! Un constant de persones pujant i baixant de la muntanya amb més glamur de la garrotxa, l’empordà i el plà de l’estany.

Aquest mes d’agost no ha estat un mes de grans lluites per emportar-se el títol de de Dona i l’Home més Forts de l’agost. Tan en categoria femenina com en categoria masculina la superioritat que han exercit els guanyadors no ha donat cap marge de disputa a la resta de participants.

En Jordi s’ha proclamat l’Home més Fort de l’agost amb 31 pujades i la Dolors s’ha proclamat la Dona més Forta de l’agost amb 9 pujades. Ells dos s’estan començant a distànciar de la resta de participants i es comencen a postular com a possibles candidats a ser els més Forts del Mont.

Aquest mes d’agost hem començat a donar un Premi Especial al que puja més vegades en un dia i al que puja més número de vegades en un mes. I no ens hem hagut d’esperar gaire a repartir els premis especials! En Ramon s’ha endut premi especial amb les seves 6 pujades en un dia, la Dolors també per les seves 9 pujades en un mes, i en Jordi per les seves 31. El llistó ha quedat molt alt!

Així que ja ho saps, apaga el televisor, posa’t calça curta, i cap al Mont falta gent!

Dolors al Mont
Jordi al Mont
En Ramon al Mont

Classificacions del mes d'agost

Feu un comentari