La Dona i l’Home més Forts del Mont del mes de setembre

La Dona i l'Home més Forts del Mont del mes de setembre

Aquest mes de setembre ha estat marcadament femení aquí al Mont. Per una banda la participació femnina s’ha disparat en 21 concursants que han acumulat 26 pujades, batent el rècord de participació femenina i de número de pujades en un mes. I per altra banda la Dolors no s’ha limitat a guanyar el mes de setembre, sino que ho ha fet tornant a emportar-se el Premi Especial al número de pujades acumulades en un mes, ara de 10 ascensions.

Per tan tenim la Dolors proclamada la Dona més Forta del mes de setembre i deixant el rècord femení de nombre de pujades a 10 ascensions.

Pel que fa els homes tot semblava dat i beneït el diumenge 22 de setembre. En Jordi portava un còmode avantgatge de 5 pujades respecte en Roger. Res feia pensar la batalla que estava a punt de desencadenar-se.

Aquell dilluns en Roger va pujar una vegada, el dimarts 3 vegades, el dimecres va repetir la tripleta, i el dijous divendres i dissabte va fer doblets. De dilluns a dissabte va fer 13 ascensions! Remontada èpica!

Tots i els esforços d’en Jordi que ha continuat pujant meticulosament fins a final de mes , no ha pogut evitar que en Roger s’hagi proclamat l’Home més Fort del Mont del mes de setembre amb 4 pujades d’avantatge.

Esperem poder tornar a veure una lluita així al Concurs!!

Dolors al Mont
Roger al Mont

En Jordi completa les seves 100 pujades al Concurs!

pujada 100 al Mont

Aquest setembre també el recordarem com el mes en que el Jordi va arribar a acumalar 100 pujades desde l’inici del Concurs. Es diuen aviat 100 pujades.. Enhorabona!!!

Serà capaç d’arribar a les 200 des d’ara fins a final d’any?

Classificacions del mes de setembre

Feu un comentari