Concurs

LA DONA I L'HOME MÉS FORTS DEL MONT

cim i mossén cinto

Corredors, ciclistes i caminaires!!!

Heu comptat mai el número de vegades que pugeu a la Mare de Déu del Mont al llarg de l’any?? I durant un mes?? perquè.. hi ha algú prou fort per pujar més d’una vegada al dia?? o prou valent per pujar amb bicicleta, baixar amb parapent, tornar a pujar caminant per recuperar la bicicleta, fer un bon dinar a l’Hostatgeria i acabar el dia fent una baixa i puja caminant??? (i si no s’ha portat el sac de dormir s’haurà de tirar pendent avall amb la bici i intentar trobar casa seva)

Aquest és un Concurs que decidirà qui és LA DONA I L’HOME MÉS FORTS DEL MONT.

Poden participar tietes, nebots, cosins, les cuanyades, els que guanyen els Kom’s del Strava, els que acaben quedant els últims destacats de la cursa popular del poble, fanàtics de veure el Tour desde el sofà i amb ganes de provar la bicicleta nova de 4000 euros, els que tenen ganes de guanyar premis, els depilats i els sense depilar, els amants de portar Xiruques… tothom qui pugi fins al cim de la Mare de Déu del Mont, corrent, amb bici, o caminant, pot participar.

Com participar al Concurs

Per participar al Concurs de La dona i l’home més forts del Mont el primer que hauràs de fer és pujar al cim de la Mare de Déu del Mont.

Pots pujar-hi:

 • Corrent
 • Caminant
 • Amb bicicleta
Corredors dalt de la Mare Déu del Mont
Cicliste dalt de la Mare de Déu del Mont

Perque poguem comptabilitzar la teva gesta ens ho has de fer saber. La teva pujada quedarà registrada a la taula de classificacions del mes i als globals de l’any, i ja estaràs participant al Concurs.

Pots comunicar-nos la pujada de les següents maneres:

 • Penja una foto de la gesta al facebook o a l’instagram i ens etiquetes (Facebook: MontcalRun o PedalMaià Maià / Instagram: montcalrunners o pedal_maia)
 • Penja el teu track, ja sigui del strava o del wikiloc, i el comparteixes amb nosaltres.
 • Si la era digital encara no t’ha atrapat, ens ho pots fer saber mitjançant un mail a info@pedalmaia.cat o a través del formulari de contacte de la nostra pàgina web.

Un cop haguem registrat la teva gesta estaràs ja dintre del concurs competint per ser la persona que més vegades puja, al mes o a l’any, a la Mare de Déu del Mont.

Cada cop que ens notifiquis una nova pujada el teu marcador anirà augmentant, tan el dels globals del mes com els globals de l’any.

No guanya qui puja més ràpid, guanya qui puja més vegades.

No fem classificacions separades per les bicis, corredors o caminadors. Només fem una sola taula de classificacions on se’t van computant el nombre de vegades que puges, ja sigui corrent, caminant o amb bicicleta.

Les dones i els homes si que participen en dues taules de classificacions diferents. Per la qual cosa hi ha premi per La Dona més Forta del Mont i per L’Home més Fort del Mont.

Endavant les atxes!!!

Tarda a la Mare de Déu del Mont

Desembre del 2019

Ja podeu començar a pujar obsessivament a aquesta muntanya tan màgica. Mossén Cinto us està esperant i desde Pedal Maià ens encarregarem que passeu una bona estona competint i que us pogueu endur el màxim número possible de premis.

Premis del mes de desembre al més fort i forta del Mont

 • La Dona i l’Home més forts del mes guanyaran una samarreta tècnica històrica montcalrunner.
 • Entre tots els participants del mes de de setembre es sortejarà una inscripció gratuïta a la MontcalBike.
 • També sortejarem entre tots els participants una bossa #duescursesdosreptes, una samarreta tècnica #duescursesdosreptes (talla única)  i un buff oficial de Pedal Maià.
 • També hi haurà un Premi Especial a quí superi el nombre màxim de pujades en un dia (2 i 6) i a quí superi el nombre màxim de pujades en un mes (10 i 31)

Premis al més fort i a la més forta del Mont de l’any

 • Un sopar per a dues persones.

Galeria de fotografies i videos dels valents del Mont