Descripció Montcalbike 2018

La Montcalbike constarà de 3 recorreguts, on cada perfil ciclista podrà disfrutar del recorregut que més s’acosti el seu gust.

Circuit curt està destinat a ciclistes, que els hi agradi pistes on no hi faltarà algún corriol sobretot al primer terç del recorregut.
Circuit mitjà, es diferenciarà amb més quantitat de corriols on la dificultat tècnica serà superior.
Circuit llarg, un rock and roll de corriols i trialeres que tindrà en la part final dures pujades i baixades on posarà a prova els bikers més experts.

El circuit sortirà de la zona esportiva, i els primers dos quilometres direcció a l’ermita de santa magdelena seràn de pistes per poder estirar el grup.

Una vegada passem el mirador empordanés de santa Magdelena, començarem un labarint de corriols on trobarem alguna que altre muntanya russa de baixada i pujada, un cop tornem agafar la carena de santa Magdelena sense deixarla anirem direcció la creu, punt on el recorregut ens deixara per fer el quilometratge més ràpid on els farà passar per les zones més empordaneses de Màia i Dosquers

Quan deixem la creu, la mitjana i la llarga seguiran la carena de la mare de deu del Mont, fins enllaçar amb el corriol tècnic que ens farà arribar, en el pintoresc veïnat de Segueró, aquest any el poble de beuda el travassarem de la manera més ràpida possible, ja que tenim molta teca per endavant.

Una vegada deixem el poble de beuda, començarem a disfrutar de la zona de palera on la velocitat està assegurada, enllaçarem un corriols ràpids i de bon ciclar que farà les delicies dels participants.

Una vegada arribem a les pròximitats dels nostres veins i companys de Besalú, comença l’hora dels més valents us esperen 3 pujades i 3 baixades que us faran patir i gaudir per parts iguales, aquest huracà d’empocions serà a la nostra montanya prèdilecta que dona nom a les nostres curser al Montcal.
La mitjana fara 1 pujada i 1 baixada, i els valents de la llarga faran 3 pujades i 3 baixades que us agafin confessats/des!!!

Feu un comentari