El Carnaval d’en Cinto 2022

PER CARNAVAL TOT S'HI VAL!!!

Cartell carnaval d'en Cinto 2022 MontcalRunners

CARNAVAL D’EN CINTO 2022

Carnaval d'en Cinto MontcalRun

A inicis d’aquest any 2022, una colla de montcalrunners, de besalucrossers i d’estaiats, moguts per la falta de pujades al Mont setmanals, vam començar a trobar-nos per pujar al Mont de fosc.
Setmana rere setmana, s’ha anat consolidant el dijous com a dia de trobada per a tot aquell que qui vulgui pujar corrent a la Mare de Déu del Mont amb frontal es pugui afegir i passar una bona estona. Així que tothom que vulgui venir és convidat cada dijous al pàrquing de Beuda a les 18.30 h.
Aquest darrer dijous 24 de febrer va coincidir amb dijous llarder. Així que vam aprofitar l’ocasió i ho vam celebrar com cal.
Dilluns de la mateixa setmana per les xarxes socials vam fer una crida que tothom que es volgués afegir a la trobada, vingués disfressat.

Carnaval d'en Cinto 2022
Carnaval d'en Cinto 2022

La rauxa carnavalesca va imperar en tot moment.

N’hi ha que encara riuen ara!

De seguit que ens vam començar a reunir, el pàrquing de Beuda es va anar omplint de rialles i corredors disfressats. Just aquest moment va començar la festa del carnestoltes d’en Cinto.

La rua va començar a Beuda i es va enfilar cap al Castellar fins a arribar al Monestir de Sant Llorenç de Sous. Un cop allà faltava el tram final per arribar plegats al cim de la Mare de Déu del Mont. Així que en poca estona en Cinto es va retrobar amb un parell d’homes a qui no està acostumat a veure amb cabelleres voluminoses, un troglodita, en San Goku, en Teo, una dona “pechugona“ amb lligacama i algú o altre irreconeixible amb antifaç i orelles.

Carnaval d'en cinto montcalrunner

Però no us penseu que en Cinto no es va disfressar! Aquell dia ens el vam trobar vestit de dimoni. Serà un avís per a què l’anem a veure més sovint?

Carnaval d'en Cinto

Vam festejar-ho un xic a dalt i vam començar a desfilar cap avall per encarar la part final de la cavalcada. 

Agrair a tothom que va fer pinya un cop més cada dijous i a qui va venir per primer cop. Sigui o no sigui carnaval, els dijous xalem molt!!

Apa, ens veiem dijous que ve! Gas! 

El carnaval d'en Cinto MontcalRunner

Feu un comentari