LA DONA I L’HOME MÉS FORTS DEL MONT DEL MES DE MAIG

La dona i l'Home Més Forts del Mont del mes de maig

Ja tenim el mes de maig al sac i ben lligat!!!

Ha estat un mes de contrastos meterològics ràpids i sobtats. Concursants que arribaven a dalt xops de suor i el primer que feien era demanar un xic d’aigua a en Cinto.. i altres amb menys sort que vàries vegades han quedat xops com ànecs. La primavera és així. I ningú va dir que el Concurs hagués de ser un camí de selfis i riures amb en Cinto, no és fàcil ser el Més Fort del Mont.

Un bon grapat de valents han desafiat les condicions climatològiques per puntuar al Concurs. 23 participants ho han aconseguit, deixant el nomenysgens registre de 97 pujades. Del que no tenim dades és  de tots els que han desistit i, suats i amarats, han optat per baixar a “Can Marcelino” a fer un bon dinar.

Els Més Forts del Mont del Maig han estat la Dolors i en Jordi. Amb 6 pujades i 16 pujades han deixat el rècord mensual una mica més amunt.

Hem de recalcar que a meitats de maig en David Casanovas va pujar 4 vegades seguides amb la seva bicicleta de carretera!!! És un bon aspirant a poder ser algun mes l’Home Més Fort del Mont.

Endavant les atxes!!! Al juny més i millor!!!

Dolors al matí al MOnt
Cinto bevent

Classificacions del mes de maig

Classificació femenina

Feu un comentari