La Dona i l’Home més Forts del Mont del mes de juny

La Dona i l'Home més Forts del Mont del mes de juny

No diguis Cinto fins que no sigui al sac i ben lligat!!!

Si alguna cosa recordarem d’aquest mes de juny serà l’intensa onada de calor de l’última setmana i mitja. Granotes amb cantimplores, sargantanes buscant ombres i concursants groguis fent parades obligatòries a la Font de Rocapastora.

Amb aquestes temperatures ha estat un autèntic camí del calvari poder fer una visita a en Cinto. Però com sempre diem: ningú va dir que això hagués de ser un camí de roses.. més aviat és un camí de bardisses, arítjols i alacrans!

La baixada més salvatge del mes, i no direm els noms dels  valents, l’han protagonitzat dos concursants que després de fer cim van decidir continuar pel circuit de la cursa de Muntanya MontcalRun per entrenar una mica. Després de dues hores encara buscaven el traç per poder sortir al Pla de Solls. S’ha de dir que van acabar entrenant molt fort!! running, escalada, marxa de supervivència sense aigua, intents fallits de fer auto-stop en una carretera sense cotxes… i finalment, salvats, el cotxe!!. Una més per explicar!!

Passant a coses més serioses, la Dolors ha començat a posar la directa. Ha posat peu al gas i comença a marxar en solitari cap a la lluita per arribar a ser la Dona més Forta del Mont. De moment aquest més guanya el títol de Dona Forta del juny per golejada.

Pel que fa als homes la cosa esta bastant més reeixida. S’ha format un trio capdavanter que se les van cardant entre ells, plogui, nevi o faci una calor d’aquella que peten les pedres. L’última setmana, en plena onada torrida, en Roger va fer gala de ser un atleta nascut a les praderes semi-africanes, i desafiant els foscos auguris dels homes del temps,  les temperatures altes, els ratjos uves i les deshidratacions extremes, va aconseguir guanyar per la mínima el títol d’Home Fort del juny.

Ja s’ensuma la sang calenta del mes de juliol!!!

Ioga al Mont
La Dolors a la creu del Mont

Classificacions del mes de juny

c lassificacions masculines juny
classsificacions femenines mes de juny Mont

Feu un comentari